Rodyti ankstesnį pranešimą :: Rodyti kitą pranešimą |
Autorius |
Pranešimas |
patriARCHas Kino mėgėjas

Prisijungė: 2005 06 09 Pranešimai: 127 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2005 10 17, Pir., 12:38 Rašyti temą: WWW puslapiai |
|
|
Yra galybė WWW puslapių, skirtų kinui.
Tik Lietuvoje berods vienintelis www.kinas.info yra vertas dėmesio. Gal tokiai mažai šaliai ir užtenka vieno neblogo. Bet renkantis kokį filmą žiūrėti, vieno WWW puslapio įvertinimo bent man neužtenka. O DELFI ar TAKAS ar dar pan. filmų komentarai yra labai skurdūs ir visiškas šlamštas....
Todėl pats filmų vertinimus žiūriu www.imdb.com - INTERNATIONAL MOVIE DATAbase. Tai mano galva pats didžiausias kino"saitas". Ten praktiškai viską galima rasti (apie LT aktorius bei filmus taip pat). Filmų vertinimai turėtų būti irgi objektyvūs, nes filmą paprastai įvertina dešimtys, kai kuriais atvejais ir šimtai tūkstančių žiūrovų. Ir jei filmas peršoka 7 balų (iš 10) ribą, tai jau drąsiai galima eiti į kiną ar nuomotis.
O gal jūs dar žinote kokių neblogų www, su pakankamai objektyvia INFO.
Būtų smagu sužinoti dar bent kelis  _________________ "Last wish? I wish... you had... more time!"
(c) Man on fire |
|
Atgal į viršų |
|
 |
farad Kino žiūrovas

Prisijungė: 2005 06 09 Pranešimai: 56 Miestas: Kaunas
|
Parašytas: 2005 10 17, Pir., 16:31 Rašyti temą: |
|
|
www.imdb.com yra aiškus favoritas. Tiesiog būtinas palydovas prieš žiūrint filmą.
Lietuviški www.kinas.info www.obuolys.lt yra neblogi dėl lietuviškų recenzijų, naujienų. Tiesia "obuolio' portalas nors ir popsiškesnis, bet šiek tiek lengviau pasiekiama informacija, patogesnis. Ypač nebloga idėja pridėti kino kritikų nuomonę, taip pat aiškiau pateikiama informacija apie filmus per televiziją. Komentarai dažniausiai nėra labai rimti.
Taip pat dažnokai naudojami portalai apie anime: anidb.info ir animenfo.com |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Zidaniuke Dukart "Emmy" laureatas

Prisijungė: 2005 06 09 Pranešimai: 1289
|
Parašytas: 2005 10 19, Tr., 19:49 Rašyti temą: |
|
|
www.imdb.com tai cia perliuku perliukas...ten dazniausiai apsilankau is siaip wisada reikalinga info randu...ir komentarus idomu paskaityt...
Dar patinka http://www.comingsoon.net/ Cia kai naujienos domina... _________________ Ar tavo misija Žemėje gadinti man nervus ? |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Mictian Kino žiūrovas

Prisijungė: 2005 10 24 Pranešimai: 11 Miestas: Klaipeda
|
Parašytas: 2005 11 28, Pir., 14:25 Rašyti temą: |
|
|
nu je Kinas.info nieko toks, pliam tik laimejau bilietus, o vietoje ju man kepure atsiunte  _________________ ... viskas yra melas visiskas melas, nes mes visi, iki siol gyvenome baimeje... |
|
Atgal į viršų |
|
 |
meinas Kino žiūrovas

Prisijungė: 2005 06 09 Pranešimai: 33 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2005 11 28, Pir., 19:46 Rašyti temą: |
|
|
Labai geras yra puslapis apie animacinius filmus.wisus kokius tik norit. www.awn.com
Posted from a mobile device |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Rutka Kino fanas

Prisijungė: 2005 08 21 Pranešimai: 313 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2005 11 30, Tr., 11:22 Rašyti temą: |
|
|
Mictian rašo: | nu je Kinas.info nieko toks, pliam tik laimejau bilietus, o vietoje ju man kepure atsiunte  |
gal netycia sumaise, nusiusk laiska simonas@kinas.info ir paklausk. _________________ life is the lesson - you learn it when you throught |
|
Atgal į viršų |
|
 |
little_demon Kino fanas

Prisijungė: 2005 09 21 Pranešimai: 398 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2005 12 05, Pir., 23:30 Rašyti temą: |
|
|
man asmeniskai www.cinema.lt patinka paieskoj bet koki filma rasi pasiskaityt..na o informatyviausias tai aisku www.imbd.com 
Paskutinį kartą redagavo little_demon, 2006 01 09, Pir., 15:03. Redaguota 1 kartą |
|
Atgal į viršų |
|
 |
ewa09 Kino žiūrovas
Prisijungė: 2006 01 13 Pranešimai: 33 Miestas: jonava
|
Parašytas: 2006 02 21, Antr., 21:30 Rašyti temą: |
|
|
man taj taip pat geriausi imdb ir kinas.info , bet gal zinot is kur butu galima nemokamai atsisiusti filmu ?  |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Exuss Režisierius
Prisijungė: 2006 01 05 Pranešimai: 783
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Darth Vader Režisieriaus asistentas

Prisijungė: 2005 08 09 Pranešimai: 506
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Giuseppe Kino žiūrovas
Prisijungė: 2005 06 09 Pranešimai: 8 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
Kaniokas Režisierius

Prisijungė: 2006 03 09 Pranešimai: 785 Miestas: Jonava
|
Parašytas: 2006 03 18, Št., 18:29 Rašyti temą: |
|
|
lietuviški:
www.filmai.lt
[url]kinas.banga.lt[/url] - tikrai daug filmų aprašymų, nors neišsamus bet vis tik vertas aplankyti
uzsienietisku man pilnai pakanka minėto IMDb.
dar ne i tema, bet galiu pasiulyti http://www.impawards.com/. cia yra plakatai ir DVD virseliai. visu filmu pagal metus (jei ka tai metai virsuje surasyti) |
|
Atgal į viršų |
|
 |
Exuss Režisierius
Prisijungė: 2006 01 05 Pranešimai: 783
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
merivika Kino fanas

Prisijungė: 2005 06 09 Pranešimai: 369 Miestas: Kaunas
|
|
Atgal į viršų |
|
 |
=FredDY=!!! Prodiuseris ir režisierius

Prisijungė: 2006 06 11 Pranešimai: 1068 Miestas: Vilnius
|
Parašytas: 2006 08 29, Antr., 12:39 Rašyti temą: |
|
|
As kaip siaubo filmu fans siulau paziureti busimas premjeras saite
http://www.upcominghorrormovies.com/ ...
Cia tik ateities premjeros... Rodomi kino teatruose filmai pasalinami... Bet idomu suzinot apie kai kuriuos busimus filmus info...  _________________
Mundu.lt - atsakymai į visus klausimus.
Mano nuotraukos |
|
Atgal į viršų |
|
 |
|